Gyakran ismételt kérdések

Mi a Skindividual és hogyan működik?

A Svájcban kifejlesztett Skindividual Natural Skin lifting szérum hatóanyag-kombinációja 60 perc alatt csökkenti a ráncokat és azok mélységét növényi összetevőkre alapozva. Egy részletes hatékonysági vizsgálat igazolja, hogy a természetes fő hatóanyag, a spilantol egy órán belül akár 24%-kal csökkenti a ráncok mélységét. A Skindividual nyugtató, hűsítő és frissítő krémként hat. Gyorsan beszívódik a bőrbe, nagyon kellemes, és érezhetően és láthatóan simábbá teszi a bőrt.

Hogyan használjam a Skindividualt?

A Skindividualt a leírt hatás elérése és fokozása érdekében napi bőrápolásként és ráncmegelőzésként rendszeresen, reggelente kell használni. Vigyen fel egy csepp szérumot az ujjbegyére, és egyenletesen vigye fel a megtisztított bőrére.

Mennyi ideig tart az eredmény?

A gondosan kiválasztott, természetes hatóanyagok kombinációja rövid idő alatt eléri a kívánt hatást, és kb. 24 órán át tart. Napi alkalmazás esetén a legjobb eredmények a 30. naptól láthatóak, a ráncok mélysége akár 44%-kal csökken.

Alkalmazható-e a Skindividual pattanásos bőrre is?

A Skindividual minden bőrtípusra alkalmazható, függetlenül annak érzékenységétől. Alkoholmentes, allergénmentes, vegán, parabénmentes, szagtalan és illatanyagmentes. Természetesen kiegyensúlyozott, növényi alapú hatóanyagai nyugtatják és erősítik a bőrt, védik a káros környezeti hatásoktól, és támogatják a bőr sejt- és szerkezetfejlődését.

Milyen gyakran kell használnom a Skindividualt?

Magas toleranciájának köszönhetően a Skindividual naponta többször is alkalmazható szükség szerint, hogy a bőr rugalmas, hidratált és táplált maradjon. A leírt hatás eléréséhez azonban elegendő napi egy alkalmazás.

Kombinálhatom a Skindividualt más termékekkel?

A Skindividualt úgy tervezték, hogy szérumként nagyon gyorsan felszívódjon a bőrbe, és ne befolyásolja más bőrápoló termékek hatását. Ezért ideális alap a napi sminkeléshez.

Milyen hosszú időre elegendő a szérum?

Ez a napi használatától függ. Ha naponta egyszer használja, egy 30 ml-es Skindividual körülbelül 100 használatra elegendő.