Ígéret

TERMÉSZETES, MINIMALISTA, HATÉKONY

Ezt jelenti a SKINDIVIDUAL

Természetes

A Skindividual 100%-ban természetes hatóanyagokból áll, nem tesztelték állatokon, parabénmentes és vegán.

Minimalista

A Skindividualnál nincs termékdzsungel, ahol képtelenség eligazodni. Egy termék kapható két különböző méretben. Egy csepp szérum elegendő, így a Skindividual hosszú időre elég, miközben védi a környezetet.

Hatékony

A Skindividual nagyon jó eredménnyel vizsgázott a Dermatest tesztjén. A szérum 60 percen belül bizonyítottan csökkenti a ráncokat és feszesíti az arcot.

Ígéretünk

A Skindividualt négy éven keresztül fejlesztettük ki és tökéletesítettük egy természetes kozmetikumokra szakosodott svájci laboratóriumban. A hangsúly egy olyan termék létrehozásán volt, amely 100%-ban természetes, miközben azt nyújtja, amit ígér. Az volt a célunk, hogy kiszabaduljunk a mai termékdzsungelből, és létrehozzunk egyetlen olyan terméket, amely mindenki számára meggyőző, nőknek és férfiaknak egyaránt. Mindezt anélkül, hogy feláldoznánk az értékes hatások bármelyikét: feszesít, táplál és frissít.


FELELŐSSÉGÜNK

Kezdettől fogva tisztában voltam azzal, hogy milyen társadalmi felelősségünk van a szépségiparban. Mivel gyerekkoromat egy farmon töltöttem, és a mai napig szeretem az állatokat, soha nem jutott volna eszembe, hogy egy terméket állatokon teszteljek. A Skindividual 100%-ban vegán. Mivel parabén- és illatanyagmentes is, nyugodt lelkiismerettel adtam oda a feleségemnek és az anyukámnak tesztelésre. A termék mindkettőjüket teljesen meggyőzte. Attól a pillanattól kezdve tudtam, hogy a Skindividual még több nő és férfi számára lesz ajándék.

Szeretjük az egyéniséget

Kezdettől fogva az volt a célom, hogy változást hozzak a szépségiparban. A szívemhez közel álló értékekre akartam összpontosítani. Ezért szeretem a Skindividual nevet. Ma az egyéniség fontosabb, mint valaha. A minimalista bőrápolás nagy dolog. A hangsúly a természetes szépséghez való visszatérésen van. A mottóhoz hűen: A bőrápolás elengedhetetlen, a smink csak lehetőség. a sminkmentesség még a világ kifutóin is egyre inkább trenddé vált az elmúlt években. A kevesebb smink azt jelenti, hogy még jobban kell vigyáznunk a bőrünkre, hogy púderréteg nélkül is ragyogjon, és igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. A Skindividual olyan termék, amely segíti Önt természetes szépségének kiemelésében. Leegyszerűsíti a bőrápolási rutinját, és lehetővé teszi, hogy smink nélkül is ragyogjon a mindennapokban. David Togni, alapító


David Togni, alapító

Ígéretünk

Videó lejátszása